Zakelijk

Zorginstellingen

Bij het onderhoud en schilderwerk van zorginstellingen komt veel kijken. Schilderwerk moet soms snel uitgevoerd worden, omdat ruimtes of woningen snel weer nodig zijn. Het is niet altijd mogelijk om een kamer in een verzorgingstehuis vrij te maken voor schilderwerk. Toch is het noodzakelijk om al deze ruimtes goed te onderhouden.

Respectvolle schilder voor zorginstellingen

Schilderen met oog voor hygiëne, rust en respect

Als het aankomt op het schilderen in een zorginstelling draait alles om respect. Respect voor de medewerkers, de zorgverleners en natuurlijk ook voor de patiënten en cliënten. Onze vakschilders zijn sociaal en gaan met respect om met de privacy van bewoners. We doen er alles aan om hen zo min mogelijk tot last te zijn. Het maken van een goede en flexibele planning is hierin belangrijk. We schilderen en onderhouden openbare ruimtes, behandelkamers, centrale eetzalen, kamers van bewoners, gangen, hallen, trappen, plafonds, kozijnen, deuren en nog veel meer.

Het uitvoeren van schilderwerk in zorginstellingen zien wij als een belangrijke en dankbare taak. We vinden het belangrijk om goed met onze opdrachtgevers te communiceren. Door onze flexibele instelling is er veel mogelijk. We plannen zo efficiënt mogelijk en houden rekening met privacy en hygiëne. Ons schilderwerk en onderhoud voeren we netjes en secuur uit. We ruimen netjes op en beperken zoveel mogelijk elke vorm van overlast. Is een ruimte even niet beschikbaar? Of dient hij juist snel geschilderd te worden voor een nieuwe bewoner? Voor ons geen probleem. Wij ontzorgen zorginstellingen graag met schilderwerk en onderhoud. Dat doen we met respect, oog voor detail en vakmanschap.

Sinds 1963

Waarom R. van de Beek Schilders?

Schilderwerk met oog voor perfectie: wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onze vakschilders ontzorgen onze klanten van begin tot eind, met een feilloos resultaat.

De binnenschilder specialist

Respect voor jou en jouw woning. Secuur en zorgvuldig: van afplakken tot afronden. Niet alleen in schilderen, maar ook in behangen.

Strak geschilderd én gepland

Een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht.

Geen uitdaging te groot

Van binnen tot buiten of van ruim tot klein: geen uitdaging is voor ons te groot. Wij leveren altijd kwaliteit.

Geboren vakschilders

Met 60 jaar ervaring zijn wij echte vakschilders. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop.

Onze projecten

Bekijk onze zakelijke projecten

Elk project behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Zakelijk

Route 106 – Barneveld

Zakelijk

Protestantse Kerk Nederland

Zakelijk

PKN Hydepark – Doorn

Zakelijk

Molen de Hoop in Garderen

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?