Behangen

Vakwerk in behangen

Behang is te koop in vele soorten, kleuren, prints en structuren. Naast het feit dat behang een decoratief doel heeft, bestaan er ook soorten behang die bijdragen aan het beschermen of versterken van wanden. Tegenwoordig zijn er behangsoorten met een bijna ondenkbare luxe uitstraling. Kies je voor dit type wandbekleding? Overweeg dan zeker om ons te laten behangen.

Onze vakschilders leiden wij op tot vakbehangers. Het volgen van cursussen en scholing is hierin belangrijk. Onze vakmensen weten precies wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen. Zo verstevigen of renoveren we muren regelmatig met renovliesbehang.

Behang als decoratie of versterking

Behang is een fantastisch materiaal om mee te werken. De mogelijkheden zijn groot en de ontwikkeling in soorten behang gaat snel. Steeds vaker krijgen wij tijdens een schilderklus de vraag of wij ook zorg willen dragen voor het behangen van muren. En dat doen wij maar al te graag. Van fotobehang, tot behang met een lederlook: we helpen je graag om de wanden in jouw woning, kantoor of showroom te voorzien van prachtig behang.

Behang voor muren is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. De juiste kleur of print uitzoeken is waarschijnlijk al een opgave. Laat staan het netjes aanbrengen van het behang. Daarom helpen wij je graag. Onze vakschilders zijn opgeleid tot vakbehangers en weten elke behangklus zeer precies te klaren. Benieuwd naar de kosten voor behangen? Neem contact met ons op. We maken graag een offerte op maat.

Op zoek naar een behanger?

Behangen zit in ons bloed

Onze professionele vakschilders  leveren prachtig behangwerk om jaren van te genieten.    

Sinds 1963

Onze unieke werkwijze

Elk schilderproject behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Offerte en inspectie

We komen graag bij je langs om mee te denken en om advies te geven. Uiteraard verzorgen we vervolgens een offerte op maat.

Planning

Zodra de offerte akkoord is, starten we met plannen. In overleg bepalen we welke periode we aan de slag gaan en hoelang we bezig zijn met het project.

Werkomschrijving

Intern bereiden we ieder project tot in de puntjes voor. We werken vanuit een heldere en overzichtelijke werkomschrijving.

Voorbereiding

Wij werken zeer secuur en netjes van begin tot eind. Onze vakschilders nemen de tijd voor afplakken, afdekken en schoonmaken van alle oppervlakken. 

SCHILDEREN

Onze vakschilders werken met materialen van hoogstaande kwaliteit. We gaan zeer netjes te werk. Met respect voor iedere omgeving waarin we werken. 

Oplevering en controle

Zodra onze klus klaar is lopen we samen met onze opdrachtgever alles na. We leveren schoon op en letten ook hier op de kleinste details.  

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?