Zakelijk

Monumenten

Wij zijn er trots op dat we voor veel verschillende bedrijven en particulieren onderhoud en schilderwerkzaamheden uitvoeren aan monumenten. Het is belangrijk om een monument goed te laten onderhouden door een betrouwbare en flexibele partner. Al onze schilders zijn professioneel opgeleid en hebben respect voor de omgeving waarin ze werken.

Erkend schilder

Schilderwerk aan monumenten van hoge kwaliteit

Het schilderen van een monument vraagt om expertise en vakmanschap. Zo stelt de overheid regels op waar jij je als eigenaar van een monument aan dient te houden. Kleurgebruik is hierin belangrijk. Ook is het niet altijd toegestaan om oude verflagen te verwijderen. Door onze vakkennis weten wij wat we doen. 

Je kunt het schilderwerk aan jouw monument dus met een gerust hart aan ons overlaten. Onze vakschilders zijn flexibel en denken graag met je mee. We voeren onder andere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, herstelwerkzaamheden en onderhoud uit aan monumenten. 

Ook deinzen wij niet terug voor het geven van kleuradvies of materiaalgebruik. Onze oplossingen zijn praktisch, ons schilderwerk is van hoge kwaliteit. We houden altijd rekening met de wetten en regels die gelden voor het onderhouden van monumentale panden.

Benieuwd hoe we jouw monument nog mooier maken? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor onderhoud en schilderwerk te bespreken. 

Sinds 1963

Waarom R. van de Beek Schilders?

Schilderwerk met oog voor perfectie: wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onze vakschilders ontzorgen onze klanten van begin tot eind, met een feilloos resultaat.

De binnenschilder specialist

Respect voor jou en jouw woning. Secuur en zorgvuldig: van afplakken tot afronden. Niet alleen in schilderen, maar ook in behangen.

Strak geschilderd én gepland

Een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht.

Geen uitdaging te groot

Van binnen tot buiten of van ruim tot klein: geen uitdaging is voor ons te groot. Wij leveren altijd kwaliteit.

Geboren vakschilders

Met 60 jaar ervaring zijn wij echte vakschilders. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop.

Onze projecten

Bekijk onze zakelijke projecten

Elk project behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Zakelijk

Route 106 – Barneveld

Zakelijk

Protestantse Kerk Nederland

Zakelijk

PKN Hydepark – Doorn

Zakelijk

Molen de Hoop in Garderen

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?