Sinds 1963

Over ons

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Geen klus te groot

We werken secuur, met oog voor detail

Met trots en passie werken we dagelijks aan binnen-en buitenschilderklussen. Dat doen we met een vast team professionele en opgeleide vakschilders. Onze schilders werken aan veel verschillende projecten. Wij verzorgen binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en wandafwerking in alle ruimtes. Liever geen schilderwerk, maar behang? Voor onze vakmensen geen probleem! Sterker nog: onze schilders zijn ook opgeleid tot professionele behangers. Door ons grote en enthousiaste team zijn we flexibel in onze planning. We werken secuur, met oog voor detail

“Al 60 jaar gaan wij voor meer dan tevreden klanten”

– Rudy van de Beek

Onze projecten

Talloze klanten gingen je al voor

Elk project behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Particulier

Binnen­schilderwerk stijlvol woonhuis

Particulier

Behang en schilderwerk woning in Barneveld

Zakelijk

Route 106 – Barneveld

Zakelijk

Protestantse Kerk Nederland

Sinds 1963

Waarom R. van de Beek Schilders?

Schilderwerk met oog voor perfectie: wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onze vakschilders ontzorgen onze klanten van begin tot eind, met een feilloos resultaat.

De binnenschilder specialist

Respect voor jou en jouw woning. Secuur en zorgvuldig: van afplakken tot afronden. Niet alleen in schilderen, maar ook in behangen.

Strak geschilderd én gepland

Een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht.

Geen uitdaging te groot

Van binnen tot buiten of van ruim tot klein: geen uitdaging is voor ons te groot. Wij leveren altijd kwaliteit.

Geboren vakschilders

Met 60 jaar ervaring zijn wij echte vakschilders. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?