Onderhoudsplan

VVE

Goed onderhouden schilderwerk is belangrijk voor iedere VVE. Als Vereniging Van Eigenaren wil je dat alle leden tevreden zijn over het onderhoud van onder andere centrale ruimtes, galerijen en natuurlijk ook over het houtwerk.

Het visitekaartje voor iedere VVE

Onderhoud zonder omkijken

Van schilderwerk dat door een vakspecialist is aangebracht geniet je langer. Het gebruik van de juiste verf, de weersomstandigheden, het schuren en zeker ook de manier waarop de verschillende lagen verf zijn aangebracht, dragen bij aan de kwaliteit van het schilderwerk. Het onderhoud en de manier van schoonmaken van schilderwerk zijn minstens zo belangrijk voor de levensduur. Doe je dat niet, of niet op de juiste manier, dan is de kans op schade aan het schilderwerk van bijvoorbeeld een appartementencomplex groter.

Met goed onderhouden schilderwerk bespaar je kosten voor je VVE. Onderhoud is namelijk voordeliger dan herstel. Dit onderhoud nemen we graag van VVE’s over. Dat is voordeliger voor de VVE en voordeliger voor alle leden.
Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan. We verzorgen onder andere een jaarlijkse schoonmaakbeurt en kleine herstelwerkzaamheden aan het schilderwerk voor VVE’s.

We houden de kwaliteit van het schilderwerk nauwlettend in de gaten en adviseren tijdig wanneer het nodig is om het houtwerk of de centrale binnenruimtes van een nieuwe verflaag te voorzien. Hierin zijn we eerlijk en transparant. Is een nieuwe verflaag nog niet nodig, of zijn kleine herstelwerkzaamheden voldoende? Dan schuiven we de planning voor het schilderwerk op, tot het wel noodzakelijk is. Met een onderhoudscontract bespaar je op de kosten voor terugkerend schilderwerk.

Wist je trouwens dat wij naast vakschilders ook expert zijn op het gebied van houtherstel? Ook op het gebied van houtherstel voor VVE’s adviseren we graag.

Onze projecten

Enkele projecten

Elk project behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Particulier

Binnen­schilderwerk stijlvol woonhuis

Particulier

Behang en schilderwerk woning in Barneveld

Sinds 1963

Waarom R. van de Beek Schilders?

Schilderwerk met oog voor perfectie: wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onze vakschilders ontzorgen onze klanten van begin tot eind, met een feilloos resultaat.

De binnenschilder specialist

Respect voor jou en jouw woning. Secuur en zorgvuldig: van afplakken tot afronden. Niet alleen in schilderen, maar ook in behangen.

Strak geschilderd én gepland

Een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht.

Geen uitdaging te groot

Van binnen tot buiten of van ruim tot klein: geen uitdaging is voor ons te groot. Wij leveren altijd kwaliteit.

Geboren vakschilders

Met 60 jaar ervaring zijn wij echte vakschilders. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop.

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?