Zakelijk

VVE'S

Als VVE van een appartementencomplex is het prettig om de hulp in te schakelen van een betrouwbaar en vakkundig schildersbedrijf. Goed onderhoud is van groot belang. R. van de Beek Schilders werkt met veel plezier in opdracht van diverse Verenigingen voor Eigenaren.

Erkende VVE schilder

Onderhoudsplan voor VVE's

Goed onderhoud van het schilderwerk aan een appartementencomplex is efficiënter en goedkoper dan het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Het is daarom prettig om een betrouwbare partij in te schakelen voor diverse onderhoudswerkzaamheden. R. van de Beek Schilders zorgt ervoor dat het binnen- en buitenschilderwerk van appartementencomplexen tot in de puntjes verzorgd is en blijft. Als schilder zijn we aangesloten bij VvE Belang en OnderhoudNL.

Het onderhoud doen we aan de hand van een goed uitgedacht en uitgevoerd meerjarenonderhoudsplan. Onze expertise in het opstellen van onderhoudsplannen voor VVE’s is groot. Door ons specialisme op dit vlak besparen VVE’s veel geld op herstelwerkzaamheden. Onder onze opdrachtgevers vallen grote en kleine VVE’s. 

We denken graag mee over de mogelijkheden. Daarnaast zijn onze vakschilders betrokken en respectvol. We luisteren naar de wensen van alle betrokken bewoners.

Zijn er wel herstelwerkzaamheden nodig? Dan staan wij uiteraard ook voor je klaar! Indien nodig voeren wij professionele reparaties aan hout en glaswerk uit. Zo staan de specialisten van ons zusterbedrijf Houtherstel.nl altijd klaar om eventueel houtrot te herstellen. Deze korte lijntjes voorkomen lange wachttijden, waardoor we het schilderwerk op tijd kunnen afronden.

Sinds 1963

Waarom R. van de Beek Schilders?

Schilderwerk met oog voor perfectie: wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onze vakschilders ontzorgen onze klanten van begin tot eind, met een feilloos resultaat.

De binnenschilder specialist

Respect voor jou en jouw woning. Secuur en zorgvuldig: van afplakken tot afronden. Niet alleen in schilderen, maar ook in behangen.

Strak geschilderd én gepland

Een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht.

Geen uitdaging te groot

Van binnen tot buiten of van ruim tot klein: geen uitdaging is voor ons te groot. Wij leveren altijd kwaliteit.

Geboren vakschilders

Met 60 jaar ervaring zijn wij echte vakschilders. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop.

Onze projecten

Bekijk onze zakelijke projecten

Elk project behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Zakelijk

Route 106 – Barneveld

Zakelijk

Protestantse Kerk Nederland

Zakelijk

PKN Hydepark – Doorn

Zakelijk

Molen de Hoop in Garderen

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?