Liever geen schilder vandaag
Liever geen schilder vandaag

Schilderwerk voor organisaties en instellingen

Tal van organisaties in Midden-Nederland besteden het schilderwerk van hun bedrijfspand uit aan Schildersbedrijf R.vandeBeek. Of het nu gaat om één wand sausen of een compleet pand restylen, wij komen met een praktische oplossing. Van kleuradvies op maat tot schilderwerk na sluitingstijden. Hoe wilt ú het hebben?

Zakelijk schilderwerk

Als u uw pand in goede staat wilt houden, is schilderwerk cruciaal. Maar wat is de beste aanpak, hoe kunt u de kosten spreiden en met welke investeringen moet u rekening houden? Als professionele schilders hebben we veel ervaring met zakelijk schilderwerk en geven wij u hierin graag advies. Zo kunnen we een onderhoudsplan voor u opstellen, met eventueel een fasering van het schilderwerk. Het doel: de werkzaamheden zo uitvoeren dat deze optimaal aansluiten op uw bedrijfsvoering. 

Kleuradvies bedrijven

Uw pand is de omgeving waarin u werkt en waar u medewerkers en relaties ontvangt. Uitstraling en sfeer spelen dan een belangrijke rol. Dat kan een goede reden zijn om uw interieur een andere kleur te geven, passend bij uw huisstijl. Wij geven u hierbij deskundig kleuradvies, zodat u de beoogde stijl realiseert in het interieur.

Bij de uitvoering van het schilderwerk stemmen we de planning zorgvuldig af op uw bedrijfsactiviteiten. We kunnen de werkzaamheden zelfs helemaal of gedeeltelijk na sluitingstijd uitvoeren, zodat alle ruimten voor u beschikbaar blijven. Ook in dat opzicht doen we u graag een goed voorstel!

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan

 
 • rekenen

  U krijgt van ons een heldere offerte met een gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. Heel transparant.

 • stofzuiger

  Onze materialen en rommel ruimen we zoveel en zo snel als mogelijk op. Dat werkt prettig.

 • inspecteren

  Regelmatig inspecteren en schilderwerk herstellen is de basis van lage onderhoudskosten.

 • luisteren

  We horen graag van u en/of bewoners of u tevreden bent over ons. Daar kunnen we veel van leren.

 • doorwerken

  Kunt u overdag geen schilders in uw bedrijfspand gebruiken? Dan komen we na sluitingstijd schilderen.

 • gedragen

  Onze schilders gaan respectvol om met u en anderen. Bescheiden en beleefd.