Binnen­schilderwerk

Perfectie en vakmanschap

Binnenschilderwerk is niet alleen ons vak, het is onze passie. Als vakschilders waarderen wij iedere woning. Goed schilderwerk van hoge kwaliteit is belangrijk voor de uitstraling van een huis. Dat weten wij als geen ander.  Nog veel belangrijker: wij leveren kwalitatief hoogstaand  binnen­­schilderwerk waar je jaren van geniet.

Onze jarenlange ervaring in het schilderen van wanden, trappen, plinten, kozijnen, deuren, keukens, eetkamertafels en nog veel meer, maakt onze vakschilders tot experts in binnenschilderwerk. Vanuit onze expertise werken wij veel bij mensen thuis. Altijd secuur, netjes en met respect voor de omgeving waarin we schilderen. 

Binnenschilderwerk voor ieder huis

Van strakke nieuwbouw­­appartementen tot prachtige huizen met een oud karakter: binnenschilderwerk draagt bij aan het gevoel dat een woning uitstraalt. Door onze jarenlange ervaring als vakschilders, weten wij goed welke positieve eigenschappen kleuren hebben op een woning. Onze klanten waarderen ons vakmanschap. Ze zien in dat het loont om ons als vakschilder het huis van binnen te laten schilderen.

Onze vakschilders leveren kwaliteits­­schilderwerk op wanden, plafonds, plinten, trappen, kasten, keukens, deuren, tafels en kozijnen. Voor ieder oppervlak gebruiken we de juiste verfsoort. Zo geniet je extra lang van een prachtige verflaag, die lang van hoge kwaliteit blijft. Hierin houden we rekening met het huishouden en de manier waarop iets wordt gebruikt. Voor een keuken of badkamer is andere verf nodig dan voor een wand in de woonkamer. Een trap waar veel mensen op lopen, verdient een verfsoort die zeer sterk is.

Binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als buitenschilderwerk. Uiteraard vanwege de uitstraling van je huis en de waardevastheid van je woning. Misschien zou je het niet zeggen; toch is het onderhouden van binnenschilderwerk net zo belangrijk als dat van buiten. Kozijnen slijten namelijk sneller aan de buitenkant, als de binnenkant niet goed wordt bijgehouden. Met goed schilderwerk kan ook de levensduur van stucwerk, hout of metaal worden verlengd.

Twijfel je er nog aan om zelf aan de slag te gaan? Bedenk dan goed dat de verf waar wij mee schilderen van zeer hoge kwaliteit is. En dat wij als echte vakschilders het binnenschilderwerk snel voor je realiseren. We gaan uiterst secuur en netjes aan het werk en hebben respect voor iedere omgeving waar wij binnenschilderwerk uitvoeren.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee. We vinden het dan ook erg prettig om samen te werken met onder andere architecten en interieurstylisten.

Op zoek naar een binnenschilder?

Schilderen zit in ons bloed

Onze professionele vakschilders  leveren prachtig binnenschilderwerk om jaren van te genieten.    

Sinds 1963

Onze unieke werkwijze

Elk schilderproject behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Offerte en inspectie

We komen graag bij je langs om mee te denken en om advies te geven. Uiteraard verzorgen we vervolgens een offerte op maat.

Planning

Zodra de offerte akkoord is, starten we met plannen. In overleg bepalen we welke periode we aan de slag gaan en hoelang we bezig zijn met het project.

Werkomschrijving

Intern bereiden we ieder project tot in de puntjes voor. We werken vanuit een heldere en overzichtelijke werkomschrijving.

Voorbereiding

Wij werken zeer secuur en netjes van begin tot eind. Onze vakschilders nemen de tijd voor afplakken, afdekken en schoonmaken van alle oppervlakken. 

SCHILDEREN

Onze vakschilders werken met materialen van hoogstaande kwaliteit. We gaan zeer netjes te werk. Met respect voor iedere omgeving waarin we werken. 

Oplevering en controle

Zodra onze klus klaar is lopen we samen met onze opdrachtgever alles na. We leveren schoon op en letten ook hier op de kleinste details.  

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?