Sauswerk

Professioneel sauswerk

Sauswerk is het verven van muren en plafonds. Onze vakschilders zijn specialisten in het sauzen van wanden en plafonds. We voeren dit al jaren uit in woningen, bedrijfspanden, winkels en appartementencomplexen. Het is secuur werk en het is storend als het niet netjes is uitgevoerd. Inschakelen van onze vakschilder voor sauswerk is daarom verstandig.

Is je schilderwerk verkleurd of toe aan vernieuwing? Ons ervaren team kan je helpen! Goed sauswerk kan jouw woning een enorme opfrisbeurt geven. Wij weten hoe we de juiste verf moeten kiezen voor de ondergrond, of het sauzen van glad stucwerk is of van renovliesbehang: laat ons het zware werk voor je doen.

Sauswerk voor muren en plafonds

Onze vakschilders zijn professioneel opgeleid en weten precies op welke manier ze moeten schilderen. Daar komt bij dat de meeste verfsoorten die verkrijgbaar zijn bij de bouwmarkt, van mindere kwaliteit zijn omdat er goedkopere grondstoffen in verwerkt zijn. Wij schilderen alleen met verf van hoge kwaliteit en hierin is iedere kleur mogelijk. Doordat we de juiste materialen gebruiken is er minder overlast in huis. Onze verf stinkt minder erg. Wat misschien nog veel belangrijker is: we dekken alles zeer secuur af. Van deuren tot vloeren en van ramen tot meubels: we werken zeer netjes en knoeien geen druppel op jouw waardevolle bezittingen. Zo weten wij dat een geoliede vloer met een ander materiaal afgedekt dient te worden, dan een plavuizenvloer.

In sauswerk gaan we voor het perfecte plaatje. We stemmen de verf en de materialen die we nodig hebben om te sauzen af op het oppervlak. Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om stucwerk eerst glad te schuren. Sauswerk heeft meerdere voordelen. Zo breng je op de traditionele manier met een verfroller en een stok, een lichte structuur aan op de muur. Wel is deze manier van sauzen behoorlijk arbeidsintensief en daardoor vaak duurder dan spuitwerk. Het risico op het aanbrengen van sauswerk met een roller, is de kans op strepen en banen. Om dit te voorkomen is het verstandig om een professionele schilder in te schakelen. Benieuwd naar de kosten voor het sauzen van een plafond en/of wanden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een offerte op maat.

Op zoek naar een schilder voor sauswerk?

Sauswerk zit in ons bloed

Onze professionele vakschilders  leveren prachtig sauswerk om jaren van te genieten.    

Sinds 1963

Onze unieke werkwijze

Elk schilderproject behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Offerte en inspectie

We komen graag bij je langs om mee te denken en om advies te geven. Uiteraard verzorgen we vervolgens een offerte op maat.

Planning

Zodra de offerte akkoord is, starten we met plannen. In overleg bepalen we welke periode we aan de slag gaan en hoelang we bezig zijn met het project.

Werkomschrijving

Intern bereiden we ieder project tot in de puntjes voor. We werken vanuit een heldere en overzichtelijke werkomschrijving.

Voorbereiding

Wij werken zeer secuur en netjes van begin tot eind. Onze vakschilders nemen de tijd voor afplakken, afdekken en schoonmaken van alle oppervlakken. 

SCHILDEREN

Onze vakschilders werken met materialen van hoogstaande kwaliteit. We gaan zeer netjes te werk. Met respect voor iedere omgeving waarin we werken. 

Oplevering en controle

Zodra onze klus klaar is lopen we samen met onze opdrachtgever alles na. We leveren schoon op en letten ook hier op de kleinste details.  

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?