Zakelijk

Bedrijven en organisaties

Wij zijn er trots op dat we veel verschillende bedrijven en organisaties ondersteunen met het onderhouden en schilderen van hun panden. Onze vakschilders zijn flexibel en denken graag mee. Komt het overdag niet uit? Dan schilderen we na sluitingstijd. We voeren onder andere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, herstelwerkzaamheden en onderhoud uit. Ook deinzen wij niet terug voor het geven van kleuradvies of het restylen van een bedrijfspand, zorginstelling, showroom of kantorencomplex. Onze oplossingen zijn praktisch, ons schilderwerk is van hoge kwaliteit.

Kwaliteitsgerichte bedrijfsschilder

Schilderwerk voor tal van organisaties en bedrijven

Een kantoorpand, winkel, wooncomplex, showroom of zorginstelling: stuk voor stuk panden waarbij goed onderhouden schilderwerk belangrijk is. Dat geldt natuurlijk voor de buitenkant van het pand, maar de binnenkant is minstens zo belangrijk. Wij denken graag mee over het onderhoud van zakelijke objecten.

En draaien onze hand niet om voor het geven van passend kleuradvies. Benieuwd naar de mogelijkheden voor onze schilderwerkzaamheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. We vertellen graag meer over onze werkwijze en alle mogelijkheden.

Sinds 1963

Waarom R. van de Beek Schilders?

Schilderwerk met oog voor perfectie: wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onze vakschilders ontzorgen onze klanten van begin tot eind, met een feilloos resultaat.

De binnenschilder specialist

Respect voor jou en jouw woning. Secuur en zorgvuldig: van afplakken tot afronden. Niet alleen in schilderen, maar ook in behangen.

Strak geschilderd én gepland

Een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht.

Geen uitdaging te groot

Van binnen tot buiten of van ruim tot klein: geen uitdaging is voor ons te groot. Wij leveren altijd kwaliteit.

Geboren vakschilders

Met 60 jaar ervaring zijn wij echte vakschilders. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop.

Onze projecten

Bekijk onze zakelijke projecten

Elk project behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Zakelijk

Route 106 – Barneveld

Zakelijk

Protestantse Kerk Nederland

Zakelijk

PKN Hydepark – Doorn

Zakelijk

Molen de Hoop in Garderen

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?