Winterschilder

Vakwerk met een winters tarief

Schilder vakwerk gaat door, ook in de winterperiode. Als winterschilder werken we in de winterperiode door, binnen- en buitenshuis. De winterperiode is voor ons als schilders een rustigere periode. Daarom hebben we in de winterperiode (november t/m maart) een scherper tarief. Laat in deze periode je huis schilderen en profiteer van 10% korting.

Onze ervaren winterschilders weten precies waar ze wanneer rekening mee moeten houden. Van winter schilderwerk mag je daarom dezelfde kwaliteit verwachten als van schilderwerk wat in een andere periode wordt uitgevoerd.

We zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerk én buitenschilderwerk. We schuren, verwijderen oude verf en brengen nieuwe verf aan. Komen we tijdens het schilderen van uw woning houtrot tegen? Dan staan de specialisten van ons zusterbedrijf Houtherstel.nl voor u klaar.

Perfect winterschilderwerk met korting

R. van de Beek Schilders is aangesloten bij OnderhoudNL. Dat houdt in dat we in het bezit zijn van de juiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s én dat we voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de regeling. Doordat we hierbij zijn aangesloten ben je verzekerd van kwaliteit. Of we nu in de zomer of in de winter bij je komen schilderen. Binnenschilderwerk kan altijd worden uitgevoerd. Buitenschilderwerk kan onder de juiste omstandigheden worden uitgevoerd. Ook in de winter zijn er veel dagen met ‘de juiste omstandigheden’ waardoor het buitenschilderwerk ook in de winter perfect kan worden uitgevoerd. In de periode van november t/m maart profiteer je van 10% winterschilder korting.

Op zoek naar een winterschilder?

Schilderen zit in ons bloed

Onze professionele vakschilders leveren prachtig schilderwerk om jaren van te genieten.

Sinds 1963

Onze unieke werkwijze

Elk schilderproject behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Offerte en inspectie

We komen graag bij je langs om mee te denken en om advies te geven. Uiteraard verzorgen we vervolgens een offerte op maat.

Planning

Zodra de offerte akkoord is, starten we met plannen. In overleg bepalen we welke periode we aan de slag gaan en hoelang we bezig zijn met het project.

Werkomschrijving

Intern bereiden we ieder project tot in de puntjes voor. We werken vanuit een heldere en overzichtelijke werkomschrijving.

Voorbereiding

Wij werken zeer secuur en netjes van begin tot eind. Onze vakschilders nemen de tijd voor afplakken, afdekken en schoonmaken van alle oppervlakken. 

SCHILDEREN

Onze vakschilders werken met materialen van hoogstaande kwaliteit. We gaan zeer netjes te werk. Met respect voor iedere omgeving waarin we werken. 

Oplevering en controle

Zodra onze klus klaar is lopen we samen met onze opdrachtgever alles na. We leveren schoon op en letten ook hier op de kleinste details.  

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?