Spuitwerk

Voor strakke wand- en plafondafwerking

Spuitwerk is één van de voordeligste opties voor wand- en plafondafwerkingen. Spuitwerk wordt vooral veel gebruikt op grote oppervlakken. Het is minder intensief dan het sauzen van wanden. Een ander groot voordeel van spuitwerk, is dat het heel egaal wordt aangebracht: geen strepen van verfkwasten of rollers of andere oneffenheden op wanden, plafonds en trappen.

Naturel tinten zijn populair als het aankomt op het spuiten van wanden en muren. Toch is spuitwerk mogelijk in alle denkbare kleuren. Ook is het mogelijk om structuur aan te brengen op wanden of plafonds door voor een andere spuitwerkafwerking te kiezen. De structuur in spuitwerk regelen we met behulp van lucht en door de dikte van de verf aan te passen. Ben je er niet zeker van of je een (lichte) structuur, of juist gladde wanden of plafonds wil? Laat ons bij je langskomen. We adviseren graag over de diverse mogelijkheden.

Spuitwerk voor nieuwbouwprojecten

Naast dat wij vakschilderwerk leveren, verzorgen wij ook prachtig strak spuitwerk. Ons schildersbedrijf functioneert als een vakkundig spuitbedrijf. Vooral in nieuwbouwprojecten wordt veel spuitwerk toegepast. Op strak afgewerkte wanden en plafonds is spuitwerk een goede keuze. Maar ook trappen, kozijnen, keukens en deuren spuiten wij graag voor je. Op zoek naar een nieuwe kleur keuken? Onze vakschilders denken graag met je mee welke opties er mogelijk zijn om jouw keuken in de gewenste kleur te spuiten.

Voor de afwerking van trappen is spuitwerk een goede keuze. Het grote voordeel van spuitwerk is dat het snel droogt. Trapbomen, trapwangen en trapbalken spuiten wij mee in iedere gewenste kleur. Dit geeft een heel strak resultaat. Het grote voordeel van nieuwbouwwoningen, is de vaak nog ‘kale’ indeling. Spuitwerk van wanden en plafonds zorgt er namelijk voor dat wij zeer secuur dienen af te plakken. Het is mogelijk om in bestaande woningen, kantoren of showrooms te spuiten. Wij raden in dit geval aan om zoveel mogelijk meubels uit de te spuiten ruimte te verwijderen. Uiteraard dekken wij vloeren en niet verplaatsbare meubels zeer secuur af.

Op zoek naar spuitwerk?

Spuitwerk zit in ons bloed

Onze professionele vakschilders  leveren prachtig spuitwerk om jaren van te genieten.    

Sinds 1963

Onze unieke werkwijze

Elk schilderproject behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Offerte en inspectie

We komen graag bij je langs om mee te denken en om advies te geven. Uiteraard verzorgen we vervolgens een offerte op maat.

Planning

Zodra de offerte akkoord is, starten we met plannen. In overleg bepalen we welke periode we aan de slag gaan en hoelang we bezig zijn met het project.

Werkomschrijving

Intern bereiden we ieder project tot in de puntjes voor. We werken vanuit een heldere en overzichtelijke werkomschrijving.

Voorbereiding

Wij werken zeer secuur en netjes van begin tot eind. Onze vakschilders nemen de tijd voor afplakken, afdekken en schoonmaken van alle oppervlakken. 

SCHILDEREN

Onze vakschilders werken met materialen van hoogstaande kwaliteit. We gaan zeer netjes te werk. Met respect voor iedere omgeving waarin we werken. 

Oplevering en controle

Zodra onze klus klaar is lopen we samen met onze opdrachtgever alles na. We leveren schoon op en letten ook hier op de kleinste details.  

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?