Nieuwbouw

Strak resultaat

Nieuwbouwwoningen verdienen een nette, strakke en mooie wand-, trap-, en plafondafwerking. Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met verf, rollers en kwasten. Toch zijn er een aantal belangrijke punten waar je in het geval van schilderwerk en behangen in de nieuwbouw rekening mee dient te houden.

Onze jarenlange ervaring in het sauzen, spuiten en behangen van wanden en plafonds. En het schilderen van onder andere kozijnen, keukens, badkamers en trappen in nieuwbouwwoningen, maakt onze vakschilders tot echte experts op het gebied van de afwerking van diverse nieuwbouwwoningen en overige nieuwbouwprojecten. Afhankelijk van het materiaal waarmee de wanden van een nieuwbouwwoning zijn opgeleverd, zijn sommige schilder- of behangwerkzaamheden wel of niet mogelijk.

Renovliesbehang, sauswerk en het schilderen van trappen

Onze vakschilders zijn professioneel opgeleid tot schilder en behanger. De vraag of wij willen meedenken over de wandafwerking in nieuwbouwwoningen ontvangen wij regelmatig.

Het stucwerk in nieuwbouw woningen is vaak van minder goede kwaliteit, waardoor het niet mooi is om hier direct overheen te sauzen. Renovliesbehang is in dit geval een goede oplossing. Dit behang versterkt en beschermt muren, wanden en plafonds tegen scheuren en andere beschadigingen. Het is een strakke afwerking voor wanden en het is mogelijk om hier overheen te sauzen.

Ook voor het schilderen van trappen en kozijnen in nieuwbouwwoningen ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee over de beste afwerking van het schilderwerk of behang in jouw nieuwbouwwoning. Het schilderen van trappen, sauzen van wanden en plafonds, het behangen met renovlies, het schilderen van aftimmeringen en plinten: jouw nieuwbouwwoning is bij ons in goede handen.

Op zoek naar een nieuwbouw schilder?

Schilderen zit in ons bloed

Onze professionele vakschilders  leveren prachtig schilderwerk voor nieuwbouwprojecten. 

Sinds 1963

Onze unieke werkwijze

Elk schilderproject behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Offerte en inspectie

We komen graag bij je langs om mee te denken en om advies te geven. Uiteraard verzorgen we vervolgens een offerte op maat.

Planning

Zodra de offerte akkoord is, starten we met plannen. In overleg bepalen we welke periode we aan de slag gaan en hoelang we bezig zijn met het project.

Werkomschrijving

Intern bereiden we ieder project tot in de puntjes voor. We werken vanuit een heldere en overzichtelijke werkomschrijving.

Voorbereiding

Wij werken zeer secuur en netjes van begin tot eind. Onze vakschilders nemen de tijd voor afplakken, afdekken en schoonmaken van alle oppervlakken. 

SCHILDEREN

Onze vakschilders werken met materialen van hoogstaande kwaliteit. We gaan zeer netjes te werk. Met respect voor iedere omgeving waarin we werken. 

Oplevering en controle

Zodra onze klus klaar is lopen we samen met onze opdrachtgever alles na. We leveren schoon op en letten ook hier op de kleinste details.  

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?