Zakelijk

Woning­­corporaties

We zijn de betrouwbare partner voor woningcorporaties die op zoek zijn naar goed onderhoud en schilderwerk. We denken mee en leveren verzorgd werk, snel en flexibel. Al jarenlang ondersteunen we diverse woningcorporaties binnen- en buitenshuis.

Erkende schilder voor woningcorporaties

Schilderwerk op grote en kleine schaal

Van kleinschalige appartementencomplexen tot volledige woonwijken: wij schilderen zowel op grote als op kleine schaal. We voeren schilderwerk uit voor diverse woningcorporaties. We zijn aangesloten bij OnderhoudNL en ons team bestaat uit ervaren vakschilders. Onze expertise in ons vak is groot. We weten wanneer het tijd is voor onderhoud, reparaties of een nieuwe verflaag.

Onze vakschilders werken met veel plezier aan diverse binnen- en buitenschilderklussen. Ons team is bedreven in het voorbereiden en uitvoeren van schilderwerk aan vastgoedprojecten. Elke dag werken wij actief in diverse omgevingen waar huurders wonen.

Dat doen we zowel binnen als buiten. Onze vakschilders weten hoe ze met huurders om moeten gaan. We tonen respect naar hun leefomgeving. Dat doen we onder andere door ons begripvol op te stellen en te luisteren naar de wensen van huurders.

Het onderhouden van woningen, flats en appartementen is belangrijk. Door onze ervaring weten wij dat onderhoud voordeliger is dan herstel. Toch draaien wij onze hand niet om voor herstelwerkzaamheden. Indien nodig voeren wij professionele reparaties aan hout en glaswerk uit. Zo staan de specialisten van ons zusterbedrijf Houtherstel.nl altijd klaar om eventueel houtrot te herstellen. Deze korte lijntjes voorkomen lange wachttijden, waardoor we het schilderwerk op tijd kunnen afronden.

Elke dag werken wij actief in de omgeving waar huurders wonen. Op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor het onderhoud en schilderwerk van vastgoed? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Sinds 1963

Waarom R. van de Beek Schilders?

Schilderwerk met oog voor perfectie: wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onze vakschilders ontzorgen onze klanten van begin tot eind, met een feilloos resultaat.

De binnenschilder specialist

Respect voor jou en jouw woning. Secuur en zorgvuldig: van afplakken tot afronden. Niet alleen in schilderen, maar ook in behangen.

Strak geschilderd én gepland

Een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht.

Geen uitdaging te groot

Van binnen tot buiten of van ruim tot klein: geen uitdaging is voor ons te groot. Wij leveren altijd kwaliteit.

Geboren vakschilders

Met 60 jaar ervaring zijn wij echte vakschilders. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop.

Onze projecten

Bekijk onze zakelijke projecten

Elk project behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Zakelijk

Route 106 – Barneveld

Zakelijk

Protestantse Kerk Nederland

Zakelijk

PKN Hydepark – Doorn

Zakelijk

Molen de Hoop in Garderen

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?