Buitenschilder

Vakmanschap in schilderwerk

Goed uitgevoerd en onderhouden schilderwerk is belangrijk voor de uitstraling van je woning. Buitenschilderwerk van kwaliteit draagt daarnaast bij aan de waarde van een woonhuis. Wij beperken ons als buitenschilder niet alleen tot het schilderen en schuren van houten kozijnen en deuren. Ook dakkapellen, lambrisering, boeidelen, overstekken, houten gevelbekleding, buiten-stucwerk, buitenwanden en het schilderen van schuttingen vallen onder onze expertise.

Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Ze zijn secuur in het onderhouden en repareren van beschadigde verf en hout.

We schuren, verwijderen oude verf en brengen nieuwe verf aan. Komen we tijdens het schilderen van uw woning houtrot tegen? Dan staan de specialisten van ons zusterbedrijf Houtherstel.nl voor u klaar. Deze korte lijntjes voorkomen lange wachttijden, waardoor we het schilderwerk op tijd kunnen afronden.

Hoge kwaliteit verf, onderhoudswerk en schilderwerk

Het uitvoeren en onderhouden van buitenschilderwerk vraagt om ervaring en vakkennis. Het is een arbeidsintensieve klus. Je dient met verschillende factoren rekening te houden; zoals het op de juiste manier schoonmaken en schoonhouden van houtwerk. Ook het gebruik van goede verf is zeer belangrijk voor de kwaliteit van het schilderwerk. Onze vakschilders schilderen binnen en buiten met verf van zeer hoge kwaliteit. Wij houden rekening met verschillende factoren die invloed uitoefenen op de kwaliteit van buitenschilderwerk. Zoals weersomstandigheden en de stand van de zon op het houtwerk. We adviseren je graag over het onderhouden of opnieuw aanbrengen van buitenschilderwerk.

Op zoek naar een buitenschilder?

Schilderen zit in ons bloed

Onze professionele vakschilders  leveren prachtig buitenschilderwerk om jaren van te genieten.    

Sinds 1963

Onze unieke werkwijze

Elk schilderproject behandelen wij met respect. Wij denken mee van begin tot eind. Voor onze klanten betekent dit geen omkijken meer, enkel een prachtig eindresultaat.

Offerte en inspectie

We komen graag bij je langs om mee te denken en om advies te geven. Uiteraard verzorgen we vervolgens een offerte op maat.

Planning

Zodra de offerte akkoord is, starten we met plannen. In overleg bepalen we welke periode we aan de slag gaan en hoelang we bezig zijn met het project.

Werkomschrijving

Intern bereiden we ieder project tot in de puntjes voor. We werken vanuit een heldere en overzichtelijke werkomschrijving.

Voorbereiding

Wij werken zeer secuur en netjes van begin tot eind. Onze vakschilders nemen de tijd voor afplakken, afdekken en schoonmaken van alle oppervlakken. 

SCHILDEREN

Onze vakschilders werken met materialen van hoogstaande kwaliteit. We gaan zeer netjes te werk. Met respect voor iedere omgeving waarin we werken. 

Oplevering en controle

Zodra onze klus klaar is lopen we samen met onze opdrachtgever alles na. We leveren schoon op en letten ook hier op de kleinste details.  

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?