Werkwijze

Onze werkwijze van offerte tot onderhoudscontract

Schilderen is vooruitzien

Schilderen is vooruitzien. Zo denken we daarover bij R.vandeBeek. De kwaliteit van schilderwerk is bepalend voor uw onderhoudskosten. En de kwaliteit van het onderhoud is van invloed op het schilderwerk. Eén ding is zeker: als u op lange termijn geld wilt besparen, is zorgvuldig onderhoud een must. Daarom is het van belang dat u de juiste keuzes maakt. Wij ondersteunen u daarbij van offerte tot onderhoudsplan.

Offerte voor schilderwerk en onderhoud

Voordat we een offerte voor u opstellen, inventariseren we uw pand en bespreken we uw wensen. Wat is de huidige staat van het schilderwerk en de ondergrond? Wat is het eindbeeld dat u voor ogen hebt? Welke delen kunnen we herstellen en wat moeten we vervangen? En welk onderhoud kunt u de komende jaren verwachten? Wij geven u hierin vakkundig advies. U ontvangt een heldere offerte waarin gedetailleerd staat beschreven wat we voor u gaan doen. In deze offerte geven we ook aandacht aan het onderhoud van het schilderwerk en doen we u een voorstel voor een onderhoudscontract. Zo kunt u verstandige keuzes maken.

Werkinstructies voor onze schilders

De afspraken die u en wij maken, leggen we vast in werkinstructies voor onze schilders. Zij komen goed voorbereid bij u op het werk en weten precies wat u van hen verwacht. Dat is prettig voor u en voor ons.

Geld besparen met onderhoudscontract

Door periodiek onderhoud van het schilderwerk, kunt u veel geld besparen. Kleine beschadigingen van de laklaag leiden tot grote schade als u niets doet. Vocht dringt naar binnen en er ontstaat houtrot, waardoor kostbare reparaties of vervanging van onderdelen nodig is. We kunnen dat eenvoudigweg voorkomen door het schilderwerk periodiek bij te werken. Jaarlijks, tweejaarlijks of vaker, afhankelijk van uw pand en in overleg met u. Wij doen u graag een voorstel voor een onderhoudscontract waarmee u geld bespaart.

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan