Onze echte opdrachtgevers
Onze echte
opdrachtgevers

Schilderwerk voor vastgoedonderhoud

Als woningcorporatie wilt u op een strategische wijze omgaan met uw bezit. Op de juiste momenten investeren en op efficiënte wijze onderhoud plegen. Voor dit vastgoedonderhoud hebt u een partner nodig die flexibel is. Op elke schaal, van appartementencomplex tot complete wijk. Schildersbedrijf R.vandeBeek ondersteunt u graag met buiten- en binnenschilderwerk.

Schilderwerk op elke schaal

Het schilderen van uw woningbezit is een specialisme op zich. Enerzijds is schaalgrootte belangrijk. Met ons team van schilders kunnen we kleine en grote projecten uitvoeren met een korte doorlooptijd. We zijn bedreven in het voorbereiden en plannen van het schilderwerk, afgestemd op de totaalplanning van het vastgoedonderhoud. Wat het schilderwerk zelf betreft, kunnen we snelheid uitstekend combineren met kwaliteit. We voeren met eigen vakmensen houtrotreparaties uit en vervangen waar nodig glas.

Vastgoedonderhoud met sociaal element

Anderzijds heeft het schilderwerk voor vastgoedonderhoud ook een sociaal element. We zijn elke dag actief tussen de bewoners. Als woningcorporatie wilt u uw vastgoedonderhoud efficiënt uitvoeren, maar ook zeker zijn van de waardering en medewerking van uw huurders. Dat sluit helemaal aan bij onze manier van werken. Met respect, zo vatten wij het samen. We schilderen met respect voor u, de bewoners, hun dagelijkse planning en privacy. We gaan beleefd om met hen en houden zoveel mogelijk rekening met hun wensen. Daar hebben ze recht op, vinden wij. Uw project zou niet het eerste zijn waarbij we uit eigen beweging een tevredenheidsonderzoek onder alle huurders uitvoeren. Typisch Schildersbedrijf R.vandeBeek.

 • rekenen

  U krijgt van ons een heldere offerte met een gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. Heel transparant.

 • stofzuiger

  Onze materialen en rommel ruimen we zoveel en zo snel als mogelijk op. Dat werkt prettig.

 • inspecteren

  Regelmatig inspecteren en schilderwerk herstellen is de basis van lage onderhoudskosten.

 • luisteren

  We horen graag van u en/of bewoners of u tevreden bent over ons. Daar kunnen we veel van leren.

 • doorwerken

  Kunt u overdag geen schilders in uw bedrijfspand gebruiken? Dan komen we na sluitingstijd schilderen.

 • gedragen

  Onze schilders gaan respectvol om met u en anderen. Bescheiden en beleefd.