Wandafwerking

Wandafwerking van spuitwerk tot sauswerk

Als we uw interieur een nieuwe look geven, beginnen we bij het begin. Wanden en plafonds moeten weer helemaal strak gemaakt worden voordat we deze kunnen spuiten, sausen of behangen. Onze schilders hebben veel ervaring met wandafwerking en kunnen uw interieur strak maken.

Dankzij wandafwerking een strakke wand

Wandafwerking is het egaal en strak maken van wanden. Het kan bijvoorbeeld gaan om wanden waarvan u oude behanglagen hebt verwijderd, wanden met scheuren, gaatjes en deukjes. We vullen de gaten met plamuur en werken zo de grootste oneffenheden weg. Vervolgens maken we de wandafwerking compleet met speciaal RenoStuc: een sterke onderlaag die we tegen de muur lijmen, net als behang. Het resultaat van deze wandafwerking is een volledig strakke wand, zónder zichtbare naden. Een wand die klaar is voor spuitwerk of sauswerk.

Spuitwerk

Als we grotere oppervlakten wanden en plafonds een kleur geven (of in de witte latex zetten), maken we gebruik van een spuit. Door middel van vacuümtechniek brengen we de saus aan. Dat gaat snel en effectief. Het spuitwerk van onze schilders levert een strakke wand op, egaal en zonder de ‘slag’ van een roller. Vanzelfsprekend is spuitwerk geschikt voor saus in alle denkbare kleuren.

Sauswerk

Bij kleinere oppervlakten maken we voor de wandafwerking gebruik van handrollers. Onze schilders zijn daar bedreven in en geven wanden en plafonds zo een dekkende sauslaag.

Zoekt u een specialist in wandafwerking voor uw woning, complex of bedrijfspand? Vraag meteen een offerte aan!

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan