De schilder wasprecies op tijd
De schilder was
precies op tijd

Meerjarenonderhoudsplan van een VVE schilder

Als eigenaren van een appartement zult u het over één ding eens zijn met elkaar. Goed onderhoud van het complex is in het belang van iedereen. Als AF-erkende VVE schilder werken we met veel plezier in opdracht van Verenigingen voor Eigenaren. Zullen we ook voor u een efficiënt meerjarenonderhoudsplan opstellen?

Meerjarenonderhoudsplan VVE

Het schilderwerk voor VVE’s zien wij als een specialisme. En dat zit ‘m niet in de vereiste vaktechniek. Onze schilders hebben voor hetere vuren gestaan dan voor het uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan. Het specialisme van ons als VVE schilder is tweeledig. We hebben een vooruitziende blik en ervaring met het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen voor schilderwerk. Sterker nog: bij elk groot of klein project dénken wij in onderhoudsplannen. Om de eenvoudige reden dat onderhouden efficiënter én goedkoper is dan herstellen. 

Schilderwerk met respect voor u

Een andere kwaliteit die wij als VVE schilder hebben, zult u als eigenaren op prijs stellen. We zijn een familiebedrijf met een hecht team dat zo zijn manier van werken heeft. We gaan respectvol om met de mensen in onze werkomgeving. Met u als opdrachtgever, de bewoners, bezoekers, voorbijgangers: kortom met iedereen. We maken heldere afspraken met u, maar gaan ook in overleg met betrokken bewoners over onze aanpak. Zo voeren we het meerjarenonderhoudsplan uit en komen we daarbinnen zoveel mogelijk tegemoet aan de wensen van elke individuele bewoner. Dat werkt prettig en het is één van de redenen dat steeds meer VVE’s met ons samenwerken.

Als AF-erkende schilder garanderen we u een professionele aanpak.

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan

 
 • rekenen

  U krijgt van ons een heldere offerte met een gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden. Heel transparant.

 • stofzuiger

  Onze materialen en rommel ruimen we zoveel en zo snel als mogelijk op. Dat werkt prettig.

 • inspecteren

  Regelmatig inspecteren en schilderwerk herstellen is de basis van lage onderhoudskosten.

 • luisteren

  We horen graag van u en/of bewoners of u tevreden bent over ons. Daar kunnen we veel van leren.

 • doorwerken

  Kunt u overdag geen schilders in uw bedrijfspand gebruiken? Dan komen we na sluitingstijd schilderen.

 • gedragen

  Onze schilders gaan respectvol om met u en anderen. Bescheiden en beleefd.