Vacature

Schilder

R. van de Beek Schilders is een middelgroot schildersbedrijf. Je vindt ons in Barneveld. Lekker centraal in Nederland, direct aan de snelweg A30 en perfect bereikbaar per auto. Onze projecten? Die zijn in Midden-Nederland. Je staat bij ons dus niet dagelijks in de file op weg naar de klus.

Werkzaamheden

Wat ga jij doen?

Wil je meer weten of op vrijdagmiddag aansluiten bij de borrel, zodat je onze schilders kan vragen naar deze job? Welkom! Stuur even een appje naar Rudy via 06-53797179.

Over ons

Dit zijn je collega’s

Je komt terecht in een team van 20 vakmensen. De jongste is net van school, de oudste gaat bijna met pensioen. Een stuk gezelliger dan een klein clubje waarvan je na een poosje alle verhalen wel gehoord hebt, toch? Op de klus werk je meestal met een vaste maat of met een koppel van 2 tot 4 man. We kijken samen met wie het voor jou klikt!

Wat hebben wij te bieden

Waarom wil jij dit werk?

Over ons

Dit krijg je
van ons

Als schilder verdien je tussen de 3.275 en 3.725 euro bruto per 4 weken. Je krijgt natuurlijk ook 8% vakantiegeld en bouwt pensioen op volgens de cao van de schildersbranche. Verder heb je 25 vakantiedagen en 7 adv-dagen per jaar. Op vrijdag sluiten we de week samen af met een drankje. En natuurlijk hebben we ook een zomerbarbecue, kerstborrel en jaarlijks een gezellig personeelsuitje.

Zo wordt deze baan van jou

Voor de zekerheid: we zoeken écht een schilder met ervaring. Als jij dat bent: solliciteren maar!

Vragen?

Bel of app met Rudy van de Beek. Dat kan op 06-53797179.

Solliciteren

Stuur een mail naar rudy@rvdbeek.nl met je gegevens en een korte omschrijving van je werkervaring.

Kennismaken

We nodigen je uit voor een gesprek over het werk. Dat kan aan het einde van de dag. Zijn we allebei enthousiast? Dan krijg je van ons een voorstel!

Aan de slag

Ben je akkoord? Dan stemmen we af wanneer je begint en regelen we de rest van de praktische zaken. Welkom!

Sinds 1963

Waarom R. van de Beek Schilders?

Schilderwerk met oog voor perfectie: wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onze vakschilders ontzorgen onze klanten van begin tot eind, met een feilloos resultaat.

De binnenschilder specialist

Respect voor jou en jouw woning. Secuur en zorgvuldig: van afplakken tot afronden. Niet alleen in schilderen, maar ook in behangen.

Strak geschilderd én gepland

Een complete en strakke planning met een flexibele insteek. Wij werken zoals jij van ons verwacht en wanneer je ons verwacht.

Geen uitdaging te groot

Van binnen tot buiten of van ruim tot klein: geen uitdaging is voor ons te groot. Wij leveren altijd kwaliteit.

Geboren vakschilders

Met 60 jaar ervaring zijn wij echte vakschilders. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop.

Over ons

Een bevlogen team vakschilders sinds 1963

Van generatie op generatie: het schildersvak zit sinds 1963 al in ons bloed. De tijd waarin Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld vestigde. Vier generaties en ontelbare schilderklussen later, is R. van de Beek Schilders uitgegroeid tot een professioneel schildersbedrijf waar enkel opgeleide vakschilders werken.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Ook een zorgeloos schildertraject?