Over ons

Schilderwerk met respect voor u

Schilderwerken in de wijde regio

Steeds meer particulieren, bedrijven, woningcorporaties en VVE’s werken samen met Schildersbedrijf R.vandeBeek. Wij zijn gevestigd in Barneveld en betrokken bij schilderwerken in heel (Midden-)Nederland. Van Amsterdam en Bussum tot Apeldoorn en Ede.

Voor particulieren en organisaties

Met een vast team van professionele schilders zijn we berekend op uiteenlopende projecten. De ene keer helpen we woningeigenaren of ondernemers hun pand de juiste uitstraling te geven. We tekenen voor het binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, zorgen voor de wandafwerking en behangen alle ruimten. De andere keer zijn we de partner van een woningcorporatie of VVE. We hebben ons aandeel in grootschalig onderhoud van een appartementencomplex of complete wijk.

Het verschil: schilders met respect

Welke schilderwerken we ook uitvoeren, opdrachtgevers waarderen onze manier van werken:

  • Onze schilders zijn gewend om respectvol en beleefd om te gaan met opdrachtgevers en andere betrokkenen. Van gezinsleden, medewerkers of klanten tot voorbijgangers, huurders en bewoners.
  • Typerend voor onze werkwijze is de heldere informatie die u krijgt. Onze gedetailleerde offertes zijn uitermate duidelijk en over alle aspecten van een project leggen we afspraken vast. U hebt recht op duidelijkheid en zekerheid.
  • Voor, tijdens en na de uitvoering communiceren we zorgvuldig met u. Onze schilders betrekken u bij het werk en overleggen met u over hun aanpak.
  • Elke dag ruimen we onze rommel op en zorgen we zoveel als mogelijk dat alle ruimten voor u toegankelijk zijn.
  • We stemmen onze planning zoveel mogelijk af op uw planning. Als het moet, voeren we het schilderwerk buiten de reguliere werktijden uit, zodat u ongehinderd kunt werken.
  • We werken met hoogwaardig, goed onderhouden en veilig materiaal.

 

Historie van het schildersbedrijf

In 1963 vestigde Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld. Zijn zoons Rut en Jurrie kwamen al snel in het bedrijf. Op de fiets gingen zij naar klanten in de wijde omtrek, gewapend met verf en schildersgereedschap. In 1972 kwam de 15-jarige zoon van Rut, Henk-Jan, het team versterken. Inmiddels is ook de vierde generatie actief in het bedrijf. Rudy van de Beek, zoon van Henk-Jan, heeft de dagelijks leiding in het schildersbedrijf. 

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan