Onderhoud

Onderhoud van schilderwerk

Schilderen is onderhouden. En onderhouden is schilderen. Zo denken we daarover bij Schildersbedrijf R.vandeBeek en het bepaalt onze aanpak en adviezen. Zelfs het beste schilderwerk vraagt om periodiek onderhoud. Voor steeds meer klanten voeren wij een doordacht onderhoudsplan uit, waarmee zij aanzienlijk besparen op hun schilderwerk.

Achterstallig onderhoud kostbaar

U schildert uw pand niet in de eerste plaats om het een kleur te geven. De belangrijkste functie van verf is het beschermen van hout. Zodra de laklaag is beschadigd, kan vocht in het hout dringen. De kleinste beschadigingen kunnen daarmee de grootste gevolgen hebben. Achterstallig onderhoud leidt vaak tot kostbaar herstel van houten delen. Van houtrotreparatie tot gedeeltelijke of volledige vervanging van onderdelen.

Onderhoudsplan is de oplossing

Met een onderhoudsplan zorgen we ervoor dat kleine beschadigingen van het schilderwerk worden hersteld voordat ze kostbare gevolgen hebben. Dat doen we door periodiek onderhoud uit te voeren. Dat kan jaarlijks of tweejaarlijks zijn, maar ook vaker of minder vaak. Dat hangt onder meer af van de kans op beschadigingen en weersinvloeden waaraan het schilderwerk is blootgesteld.

Onderhoud van schilderwerk

In het onderhoudsplan voor het schilderwerk leggen we onze afspraken vast. U weet precies waar u aan toe bent qua kosten. En waar u ook op mag rekenen: de volgende schilderbeurt kunt u nog even uitstellen. Door goed onderhoud hoeft u uw pand niet om de vijf of zes jaar te laten schilderen, maar om de acht tot tien jaar. Dat betekent een flinke besparing. Periodiek onderhoud van schilderwerk is dan ook de basis van een hoge kwaliteit én lage onderhoudskosten.

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan