Inbrekers op veilige afstand

R.van de Beek verzorgt Politiekeurmerk Veilig Wonen

Je huis van nieuw schilderwerk voorzien en in één moeite door het hang- en sluitwerk in je woning vervangen? R. van de Beek kan deze twee zaken moeiteloos met elkaar combineren. Dankzij het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Zo werden in 2016 achttien seniorenwoningen in Achterveld voorzien van veilig hang- en sluitwerk, en staan er in 2017 nog eens 22 seniorenwoningen gepland. Het nieuw te plaatsen hang- en sluitwerk wordt geleverd door partner en Barneveldse onderneming Redblok. Deze groothandel levert alle materialen voor het politiekeurmerk aan R. van de Beek Schilders en draagt zorg voor de juiste sloten die voldoen aan deze strenge eisen. Bovendien geeft een keurmeester van Redblok advies.

Woningen die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijgen het PKVW-certificaat Beveiligde Woning. Stuur een kopie van het certificaat naar je verzekeraar en vraag om premiekorting op je inboedelverzekering. Meerdere verzekeraars geven de korting zolang het certificaat geldig is, en dat is maar liefst tien jaar.

Vaak wordt nieuw hang- en sluitwerk gecombineerd met schilderwerk aan interieur of exterieur. Omdat dit toch vaak toch gedemonteerd wordt, is dit een mooi moment om het te vervangen. Zeker in oudere appartementen of woningen is er sprake van hang- en sluitwerk dat al tientallen jaren meegaat. Het zijn vaak eenvoudige ingrepen die een woning veiliger maken. Beveiliging van de ramen bijvoorbeeld is een belangrijk punt en heel effectief om inbrekers op veilige afstand te houden.

Vraag ons naar de mogelijkheden!