Expertises

Schilderwerken van A tot Z

Waar denkt u aan bij schilderwerken? Aan een woning of bedrijfspand in uw stijl óf aan duurzaam onderhoud van bouwmaterialen? Gelukkig combineert u met schilderwerken door R.vandeBeek het beste van die twee werelden. Wij helpen u de omgeving te creëren waarin u met plezier woont en/of werkt. Maar evengoed zorgen we dat u uw onderhoudskosten beperkt en beheerst.

Specialist in schilderwerken

Als AF-erkende schilder voeren wij schilderwerken uit voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties en VVE’s. Daarbij zien wij onze taak heel breed. Als het gaat om schilderwerken hebben wij de volgende specialismen in huis:

Het voordeel van een totaaloplossing

Dat we deze specialismen in eigen huis hebben, is bij elk project een voordeel. We hoeven onze schilderwerken niet te onderbreken of te vertragen als we houtrot tegenkomen, een kozijn moeten vervangen of een wand moeten egaliseren. Dat doen we zelf. Daardoor realiseren we grote en kleine schilderwerken voordelig én met een korte doorlooptijd. En dat is een voordeel. Al stellen onze schilders zich beleefd en bescheiden op, u ziet ze liever gaan dan komen.

 
 
 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan