Collectiviteitskorting

Collectiviteitskorting: Samen de vakman inschakelen!

U kijkt eigenlijk al té lang tegen dat vergeelde plafond aan en ook de binnenmuren kunnen wel een extra verfje gebruiken. Tegelijkertijd hikt u net zo goed tegen de moeite én kosten aan die een goede schilderbeurt met zich meebrengt.

Collectiviteitskorting bij R. van de Beek Schilders in Barneveld

Wat als u er deze winter nog helemaal fris bij komt te zitten zonder dat het u al te veel kost? Bij RvdBeek presenteren we u graag onze collectiviteitskorting. Als u uw opdracht samen met buren, vrienden of familie verstrekt, kan de korting namelijk oplopen naar maar liefst 15 procent.

Bij R. van de Beek Schilders hebben we een beperkt aantal dagdelen beschikbaar om tegen deze hoge korting uw schilderwerk te verzorgen. Wees er snel bij en reserveer uw tijdslot door een mail te sturen naar

Tijd besparen met vakmensen

Tijdens de wintermaanden zit u veel binnen en dat is nog fijner als de binnenboel lekker geschilderd is. Niet met onzorgvuldige vegen en strepen, maar superstrak, gedekt én netjes. De vakschilders van R. van de Beek Schilders in Barneveld staan te popelen om uw binnenschilderwerk te doen. Ze zijn opgeleid én gebruiken de juiste spullen voor een schilderbeurt die ook nog eens veel langer houdt dan wanneer u het zelf doet.

Specialist in behangwerk

Dit zijn uw voordelen bij het uitbesteden van schilderwerk bij R. van de Beek Schilders

  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Geen zorgen of gedoe
  • U bespaart veel tijd
  • U bespaart geld

Hoeveel korting krijg ik op mijn schilderwerk bij R. van de Beek Schilders in Barneveld

Door uw woning te laten schilderen in de winter krijgt u een flinke korting op de projectprijs. Maar als u samen met buren, vrienden of familie opdracht verstrekt voor de winterschilder, kan die korting ook nog eens oplopen naar maar liefst 15 procent.

  • U geeft een opdracht voor 1 woning -> 5 % korting
  • U geeft opdracht voor 2 woningen -> 10 % korting
  • U geeft opdracht voor 3 of meer woningen -> 15 % korting

De korting wordt toegepast bij opdrachten vanaf 975 euro.

Eerst wandafwerking, dan behangen

Een tevreden klant:

“De vakschilders van R. van de Beek Schilders hebben ons al veel tijd en geld bespaard. Ze hebben onze keuken van onder tot boven onder handen genomen en dat in een tijdsbestek waarin ik het nooit zelf had kunnen doen. Bovendien zit de keuken nu zo lekker in de verf dat ik voorlopig geen omkijken meer naar heb.”

 
 
 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan