Behangwerk

Behangwerk

Een kale ruimte geeft u heel gemakkelijk sfeer. Kies het juiste behang en verbaas u over het resultaat. Waarom zou u alle wanden een egale, veilige tint geven? Behang met een dessin kan de stijl van uw interieur versterken en de ruimte een intiem karakter geven. Onze schilders zijn vakkundige behangers die u al het behangwerk kunt laten uitvoeren.

Specialist in behangwerk

Behangen is een ambacht. Het vraagt om vakmanschap en precisie. Zeker als u kiest voor behang met een doorlopend dessin, of het nu strakke lijnen, een complete foto, weelderige bloemen of klassieke medaillons zijn. Het behangwerk is dan ook één van onze specialismen. Al meer dan 50 jaar geven we als behangers vertrekken in woningen en bedrijfspanden een eigen sfeer. Dat doen we met gevoel voor styling, gezond perfectionisme én plezier.

Eerst wandafwerking, dan behangen

Voor een goed resultaat is het belangrijk dat we de wandafwerking veel aandacht geven vóór het behangwerk. Oude behanglagen moeten worden verwijderd, gaten en scheuren moeten worden gevuld. Voor een maximaal strakke wand kunnen we als onderlaag RenoStuc aanbrengen. Hierover geven we u graag persoonlijk advies. Meer weten, behang uitzoeken of een offerte aanvragen? Welkom!

 
 
 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan