Zorgen dat het goed is en goed blijft

Harry en Cora van Lier zijn zuinig op hun woning en kapperszaak

Het kan best lastig zijn om de buitenboel van je woning netjes bij te houden. Dat betekent schuren en schilderen, óók op plekken waar je slecht bij kan. En dat is precies de reden dat Harry van Lier de hulp inriep van R. van de Beek Schilders.

Harry en zijn vrouw Cora hebben er nu geen omkijken meer naar en dat bevalt ze prima, vertelt hij. “Tien jaar geleden hebben de schilders van R .van de Beek alles helemaal netjes gemaakt. Er zat rot in het houtwerk en op bepaalde plekken zat de verf er niet meer goed op, bijvoorbeeld op hoge plekken.” Sindsdien checken ze de woning annex kapperszaak jaarlijks op onderhoud en wordt het houtwerk waar nodig netjes bijgewerkt. “Ze zorgen ervoor dat het goed is en goed blijft. Dat is een fijn idee en je komt niet voor onaangename verrassingen te staan.”

Als geboren en getogen Barnevelder kent hij eigenaar Henk-Jan van de Beek al tientallen jaren, vertelt Harry. Het is dus ook op basis van vertrouwen dat het onderhoudscontract werd afgesloten. “Maar het is mij ook wel duidelijk geworden dat een professionele schilder het werk veel zorgvuldiger uitvoert dan iemand die er eigenlijk geen verstand van heeft.”