Schildersbedrijf Veenendaal

U kunt de auto’s van R.vandeBeek regelmatig tegenkomen in de gemeente Veenendaal. Onze uitvalsbasis is dan wel Barneveld, onze schilders zijn in Veenendaal actief. Tal van opdrachtgevers bij u in de buurt kiezen voor onze aanpak, waarin kwaliteit, vakmanschap en respect voor opdrachtgevers centraal staan. Die combinatie met R.vandeBeek tot R.vandeBeek. Al meer dan 50 jaar.

Schildersbedrijf voor particulier en organisatie

Als schildersbedrijf komen we in Veenendaal voor uiteenlopende projecten. Zo schilderen we woningen en appartementencomplexen, maar ook bedrijfspanden, scholen, instellingen, etc. De ene keer schakelen opdrachtgevers ons schildersbedrijf in voor het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan. De andere keer komen we naar Veenendaal om een woning van binnen of buiten op te knappen.

Schilders met een totaaloplossing

Wat heel gemakkelijk is voor u: we doen meer dan u van een schildersbedrijf zou verwachten. Zijn we uw pand aan het schilderen en komen we een verrotte onderdorpel tegen, dan vervangen we deze eigenhandig. We zijn zelfs RepairCare gecertificeerd, wat betekent dat we houtrot op professionele wijze repareren. Zijn we bij u in Veenendaal, dan leveren we een totaaloplossing. Dat is handig: we zijn daardoor snel klaar en beperken de doorlooptijd van uw project. Laten we eerlijk zijn: u hebt het liefst zo kort mogelijk een schildersbedrijf bij u over de vloer. 

Schilders met respect

Wat daarnaast kenmerkend is voor R.vandeBeek: we zijn schilders met respect voor u. Professioneel, bescheiden, beleefd. Wilt u kennismaken of een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons.

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan