Schildersbedrijf Blaricum

Zoekt u een professionele schilder voor een project in Blaricum of omgeving? Dan is het goed dat u kennismaakt met R.vandeBeek uit Barneveld. Onze aanpak en visie als schildersbedrijf blijkt opdrachtgevers in ’t Gooi uit het hart te zijn gegrepen. Ook in Blaricum hebben we al menige woning en bedrijfspand geschilderd.

Schilders met respect voor u

In Blaricum zijn we betrokken geweest bij verschillende projecten. Maar we zien een rode draad: vooral de opdrachtgevers die niet iedereen over de vloer willen hebben, waarderen ons schildersbedrijf. Wij doen het op z’n Barnevelds. Met veel plezier, professioneel, bescheiden en beleefd. Zoals wij het samenvatten: met respect voor u. Verschillende opdrachtgevers in Blaricum kozen ervoor om zelf op vakantie te gaan en ons ondertussen hun woning te laten schilderen. Dat is vertrouwen waar we heel zuinig op zijn. 

Binnen- en buitenschilderwerk in Blaricum

Als schildersbedrijf voeren we binnen- en buitenschilderwerk uit. Daarnaast hebben we aanvullende specialismen waar we als schildersbedrijf trots op zijn. We zijn niet alleen AF-erkend schilder, maar ook RepairCare gecertificeerd houtrotreparateur. We verzorgen ook de beglazing en hebben zelfs een specialistisch bedrijfsonderdeel. Als schildersbedrijf komen we óók in Blaricum voor een ander specialisme: het onderhoud van vastgoed. Onderhoud gericht op het schilderwerk. Veel opdrachtgevers willen weten waar ze aan toe zijn en zowel het onderhoud als de onderhoudskosten plannen. Herkent u dat? Dan stellen wij graag een onderhoudsplan op voor u. Daar kunt u overigens veel geld mee besparen: door periodiek onderhoud en herstel van het schilderwerk voorkomen we dat kleine beschadigingen grote en kostbare gevolgen hebben.

Neem contact op voor een kennismaking of offerte!

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan