Schildersbedrijf Barneveld

Woont u in Barneveld of hebt u een bedrijfspand in deze omgeving? Hartelijk welkom bij R.vandeBeek. Al meer dan 50 jaar zijn wij in Barneveld gevestigd. En al even lang voeren wij uiteenlopende projecten uit voor even verschillende opdrachtgevers. Van particulieren en bedrijven tot VVE’s en woningcorporaties.

Barnevelds schildersbedrijf

Als Barnevelder kent u R.vandeBeek ongetwijfeld. Maar kent u ook onze werkwijze? Wij vatten het eenvoudig samen. We schilderen met respect. Met respect voor u als opdrachtgever, uw huisgenoten, medewerkers, klanten, huurders of andere betrokkenen. We tonen ook respect voor uw wensen, uw planning en uw budget. Zo gaan we graag met elkaar om: u als klant, wij als schildersbedrijf in Barneveld. 

De schilder als professional

Onze schilders zijn professionals. We verzorgen binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking, spuit- en sauswerk, behangwerk en beglazing. Daarnaast zijn we sterk in het plannen en uitvoeren van onderhoud. Sterker nog: in onze visie draait het schilderwerk alleen maar om onderhoud. Schilderen ís onderhoud. Als schildersbedrijf komen we in Barneveld bij veel opdrachtgevers die daar hetzelfde over denken. Opdrachtgevers waarvoor we jaarlijks of tweejaarlijks het schilderwerk inspecteren en bijwerken. Zo voorkomt u dat kleine beschadigingen grote en kostbare gevolgen hebben. Kom langs voor een kennismaking of bel voor een afspraak.

 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan