R. van de Beek Schilders geeft showroom Eleonora make-over

BARNEVELD – In de showroom van Eleonora wordt hard gewerkt. Over ruim een week reizen meubelinkopers vanuit heel Europa naar de Barneveldse groothandel om de nieuwste interieurcollecties van de merken Eleonora, Mattz, By-Boo en Sevn te bewonderen. Dat betekent dat de 4.500 m2 showroom er perfect uit moet zien. Een opdracht die R. van de Beek Schilders, buurman en huisschilder, al vele jaren naar volle tevredenheid uitvoert.

Anno 2020 draait het voor een groothandel als Eleonora allemaal om de showroom. Niet alleen is dat de plek waar woonwinkels bepalen welke meubelen en accessoires zij in hun zaak gaan verkopen. Het is ook de plek waar het marketingteam de sfeerbeelden, productfotografie en de content voor social media schiet. Niet zo gek dus dat de grote showroom is opgedeeld in allerlei sfeervolle stijlkamers. Ingerichte kamers die laten zien hoe de spullen op een moderne, stijlvolle manier met elkaar gecombineerd kunnen worden.

“Om onze showroom aantrekkelijk te houden voor onze klanten zorgen we ervoor dat deze regelmatig vernieuwd wordt”, vertelt algemeen manager Vincent van Grinsven.  “En dat betekent niet alleen andere meubelopstellingen, maar ook een lekkere opfrisbeurt in de vorm van nieuwe kleuren op de wanden en mooie behangetjes. Alles volgens de laatste trends.”

No-nonsens en klantgericht

Het stylingteam van Eleonora werkt daarvoor nauw samen met R. van de Beek Schilders. Van Grinsven: “Zij zijn al vele jaren onze huisschilder en niet zonder reden. Met 4.500 m2 vloeroppervlak gaat hetom een flinke klus met behoorlijk wat wanden. We kunnen ons dan ook niet veroorloven om in de periode waarin er geklust wordt, de zaak te sluiten. Onze klanten moeten ongestoord kunnen shoppen. Met de vakmannen van R. van de Beek Schilders zitten we wat dat betreft goed, want in positieve zin merken we niets van ze. Op dit moment hebben we weer een vast team van ze lopen en naast dat het hele gezellige, no-nonsense jongens zijn, zijn het vooral ook klantgerichte, nette werkers. De werkplek wordt altijd netjes achtergelaten en hun behangwerk is echt superstrak. We hebben alle vertrouwen in ze en dat werkt bijzonder prettig. Zeker aangezien hier twee keer per jaar de boel flink op de schop gaat.”

Onderhoud voor bedrijven
Tal van organisaties in Midden-Nederland besteden het schilderwerk in en rond hun bedrijfspand uit aan R. van de Beek Schilders. Of het nu gaat om het sauzen van één wand of een complete restyling. R. van de Beek komt graag met een praktische oplossing. Van kleuradvies op maat tot schilderwerk na sluitingstijden. R. van de Beek Schilders werkt daarnaast met een onderhoudsabonnement voor particulieren en bedrijven. Met een onderhoudsplan op maat, variërend van reinigen, schilderen, dakgoten schoonmaken, onderhoud van ramen en kozijnen, het voorkomen en herstellen van houtrot en meer. R. van de Beek Schilders zorgt ervoor dat een pand of woning er altijd netjes bij staat en ontzorgt zo de klant totaal.