Glas zetten

Glas zetten

Als schildersbedrijf zijn we gespecialiseerd in de beglazing van panden. Of het nu gaat om het zetten van nieuw glas in een wc-raampje of het beglazen van een nieuw pand. De glaszetters van R.vandeBeek Glas leveren en plaatsen glas. Elk type, elke maat.

Tijd voor nieuwe beglazing

Wilt u uw pand energiezuinig maken en uw beglazing vervangen door hoog rendementsglas? Hebben onverlaten een poging tot inbraak gedaan en zijn daarbij ruiten gesneuveld? Of is uw dubbelglas lekgeraakt en hebt u last van beslagen ramen? Wij leveren en zetten het gewenste glas. Of het nu gaat om een eenvoudig stalraampje of een grote glaspui. We hebben al jarenlang ervaring met het zetten van glas. Sterker nog: in onze werkplaats kunnen we zelf dubbelglas vervaardigen.

Glas zetten: een totaaloplossing

Vanzelfsprekend voeren we elk beglazingsproject compleet uit. Wilt u enkelglas vervangen door dubbelglas, dan hebt u andere kozijnen nodig. Is uw huidige dubbelglas lek, dan is de kans groot dat uw kozijn is aangetast door het vocht. Van kozijnherstel tot vervanging: wij realiseren de beglazing. Als het moet – bijvoorbeeld na een inbraak – doen we dat heel snel.

Hebt u een kapotte ruit of wilt u de beglazing van uw pand bespreken? Neemt u dan contact op met R.vandeBeek!

 
 
 

Ontdek de pluspunten van R.vandeBeek voor uw project.

Vraag een offerte aan